top of page

Veenstra Edelmetaal is dé edelmetalen-specialist in Friesland, Groningen en Drenthe

Jennifer Snippe Fotografie - origineel-6
Jennifer Snippe Fotografie - origineel-1
Jennifer Snippe Fotografie - origineel-9

Jarenlange ervaring

Al ruim 20 jaar zitten wij in het vak. Al op jonge leeftijd waren wij gefascineerd door sieraden. De prachtig blinkende horloges, gedetailleerde ringen of een klassieke gouden ketting, wij konden er als kind al uren naar kijken. Het was dan ook onze droom om een bedrijf in edelmetalen te starten en na jaren ervaring op te hebben gedaan, hebben wij deze droom in 2011 kunnen verwezenlijken. En dat is hoe Veenstra Edelmetaal is ontstaan.

Winkel/kantoor in Sneek (Friesland)

Dit jaar zijn we druk bezig geweest met het realiseren van een kantoor in de winkelstraat van Sneek. De reden dat we deze stap hebben gezet, is dat het een enorme kostenbesparing oplevert die we terug kunnen berekenen naar de klant toe. Door deze enorme maandelijkse kostenbesparing hebben wij de mogelijkheid om met onze biedprijzen voor uw edelmetaal de hoogste prijs te bieden. Hier zijn wij dan ook enorm trots op. U bent natuurlijk van harte welkom in ons goudwisselkantoor voor een gratis en vrijblijvende taxatie, onder het genot van een kopje koffie of thee.

Een droom die werkelijkheid werd

Inmiddels bestaat Veenstra Edelmetaal al 12,5 jaar en staan we bekend om onze werkwijze, om een grote bekendheid te verwerven gingen wij in de tijd die tussen de thuistaxaties zat met onze folders langs de deur, om op die manier toch meer klanten te werven, en bekendheid op te bouwen. Wij hebben dan ook werkelijk in alle dorpen en steden van Nederland goudaankopen gedaan. En geprobeerd van deur tot deur nieuwe klanten te werven door het persoonlijk uitdelen van onze flyers.

 

Nu 12,5 jaar later komt er toch een beetje een droom uit voor mij, mijn oudste zoon heeft zijn studie afgerond en treed in de voetsporen van zijn vader. Ik ben er ontzettend trots op , dat mijn zoon ook dezelfde passie deelt voor sieraden en de leuke verhalen die achter het inkopen en het beoordelen van sieraden/voorwerpen zit. Soms verhalen met een lach soms verhalen met traan. Wij van Veenstra Edelmetaal gaan op naar de volgende 12,5 jaar. Ons streven is dan om u zo goed en eerlijk mogelijk advies te geven over uw kostbaarheden. Wij zien er dan ook erg naar uit om u van advies te voorzien. Dit alles kan bij ons goudwisselkantoor in Nederland.

Van goudinkoop en verkoop naar sieradenverkoop

Het idee borrelde al langer maar in 2021 werd dit idee een heuse webshop. Veenstra Sieraden is geboren!

bottom of page