top of page
Over ons

Veenstra Edelmetaal is een gerenommeerd familie bedrijf met jarenlange ervaring in de inkoop van waardevolle sieraden en objecten.

Dit jaar zijn we ook druk bezig geweest met het realiseren van een prachtige winkel/kantoor in de winkelstraat van Sneek. Een droom die werkelijkheid werd.

En u bent natuurlijk van harte welkom in ons goudwisselkantoor voor een gratis en vrijblijvende taxatie, onder het genot van een van een kopje koffie of thee.

Service

Veenstra Edelmetaal is goud-eerlijk. Wij werken dan ook met een gecertificeerde weegschaal van Ohaus, die elk jaar gecontroleerd wordt, en wordt voorzien van een certificaat volgens de Europese kalibratie-richtlijn. Wij bieden dan ook vele mogelijkheden en komen zelfs vrijblijvend taxeren bij u aan huis. Daar wordt u toch ook blij van?

Gratis advies?

Meer informatie of een goed advies? Wij adviseren u vrijblijvend.

 

 

TEL: 06 55856237

TEL: 06 16025217

MAIL:

info@veenstra-edelmetaal.nl

Volgt u ons al op facebook?

Opzoek naar gouden sieraden? Kijkt u eens op www.veenstra-sieraden.nl

Wij taxeren uw sieraden ook vrijblijvend bij u thuis

Jennifer Snippe Fotografie - origineel-1
Waarom Veenstra Edelmetaal?
-Gratis taxatie
-Eerlijke prijzen
-Flexibele tijden
-Betrouwbaar
-Binnen 24 uur bericht terug
Als dé edelmetalen-specialist van Nederland verzorgen wij de inkoop van goud, zilver en andere edelmetalen in onze winkel in Sneek.

Vaak zijn sieraden weggestopt in een doosje of lade, beschadigd, kapot of niet meer van deze tijd. Heeft u dat nu ook? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij kopen vele soorten goud in, waaronder 14krt 18krt 21krt.
Wellicht twijfelt u of uw sieraden echt zijn? Of wilt u weten wat de waarde is? Wij testen en taxeren uw sieraden altijd geheel vrijblijvend en doen u een reëel aanbod. Bent u tevreden? Dan betalen wij u direct uit! De uitbetaling geschied in contanten of per bank, u hoeft bij ons niets in te ruilen of terug te kopen! Ook hebben wij geen verborgen kosten zoals smeltverlies en dergelijke. U krijgt wat u ziet.

Wij beschikken over een goud-wisselkantoor in Sneek (Friesland), waar u van harte welkom bent. Maar kunnen ons voorstellen dat u liever niet met uw sieraden over straat gaat. In dat geval komen wij toch gewoon naar u toe. Wij berekenen hier geen voorrijkosten voor!

 
Gouden Jewelries
Vormgeven van gouden ring
Goldsmith Studio
Hieronder vindt u de actuele koersen voor goud en zilver.
bottom of page